Onderdeel van ons expertiseteam

Werk jij graag vanuit de relatie met jouw cliënten? Ben jij graag de spil in het zorgproces? En wil jij daarbij graag behandelen? Dan ben jij op zoek naar ons!

In de regio’s Haarlem, Haarlemmermeer, Alkmaar en IJmuiden vind je Stichting De Linde: hét expertisecentrum voor de doelgroep LVB/GGZ. De Linde biedt een totaalpakket rondom zelfstandig wonende cliënten en heeft zich georganiseerd rondom kennis. Dit houdt in dat het expertiseteam een multidisciplinair team van zorgspecialisten als psychologen, orthopedagogen en psychiatrisch verpleegkundigen is en zij de ambulant begeleiders coördineren in de uitvoering van de zorg.

Je staat dus met raad en daad klaar voor cliënten en ambulant begeleiders en borgt lokaal de GGZ-kennis en de kwaliteit.

Hoe ziet de functie eruit?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele werkomgeving. Als zorgcoördinator inventariseer jij, samen met de cliënt, wat nodig is. Jij stelt de begeleiding op en zet de juiste mensen uit het netwerk van Stichting De Linde hiervoor in. Je geeft functionele aanwijzingen en coaching aan de ambulant begeleiders in de uitvoering van de zorg.

Als zorgcoördinator heb jij de regie en ben jij zorginhoudelijk het aanspreekpunt voor jouw regio. Jij hebt jouw eigen caseload aan cliënten, voert voortgangsevaluaties en psychosociale gesprekken en doet aanvragen van WMO/CIZ-indicaties en doorverwijzingen voor hen. Naast de begeleiding in het zelfstandig wonen, kun jij specialistische behandeling bieden onder supervisie van een psychiater en een GZ-psycholoog.

Je bent onderdeel van het kernteam en zit elke week een multidisciplinair overleg bij. In omgang met collega’s heb je een coachende en faciliterende rol en weet jij een goede werksfeer te creëren waar positiviteit en openheid voorop staan.

Wat bieden wij jou?

  • Wij vertrouwen de zorgcoördinator in zijn professionele deskundigheid. Jij krijgt de ruimte om zelf beslissingen over de inhoudelijke zorg te maken.
  • Door de ruime scholingsmogelijkheden bieden we jou ieder jaar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast hebben we onze eigen CollegeReeks met interessante sprekers opgezet om zoveel mogelijk kennis met alle partijen rondom de cliënt. (zie www.collegereeks.stdl.nl)
  • Een jaarcontract met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal uren gaat in overleg.
  • Marktconform salaris naar ervaring en achtergrond

Wie ben jij?

  • Jij bent een orthopedagoog, psycholoog, sportpsycholoog of spv-er met (master)diploma op zak.
  • Jij bent proactief, een ondernemer en een netwerker.
  • Jij staat jouw mannetje, toont daadkracht en bent zelfstandig. Je bent je ervan bewust dat je alleen in gezamenlijkheid mooie zorg kan bieden.

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Stichting De Linde je een mooie stap? Solliciteer dan meteen door jouw motivatie en CV te mailen.

Wil je graag nog iets meer informatie? Dan kun je contact opnemen door te appen of te bellen met de regiomanager: Femke Meijer via +31 (6) 11 33 49 94, of mail je vraag!